Χωρίς προβλήματα στους τελικούς της Α1 οι «αιώνιοι»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής (19:00) για τον τίτλο του πρωταθλητή
Με όλα τους τα όπλα θα ριχτούν στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α1 μπάσκετ οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.
Το απόγευμα της Κυριακής, στις 19:00, η σειρά των τελικών ξεκινά από το «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ, με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.
Για τους γηπεδούχους και αήττητους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδο και πλέι οφ) «πράσινους» ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα την τελευταία προπόνηση πριν το «Game 1» της σειράς με τον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει μόνο τα γνωστά προβλήματα των Τιλί και Αγραβάνη στο μυαλό του, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα, οι παίκτες των «Πειραιωτών» δέχθηκαν την επίσκεψη των ιδιοκτητών της ομάδας, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, οι οποίοι βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες του Ολυμπιακού.
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»



