ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,2% στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Μάριο
Αύξηση 1,2% σημείωσε ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο τον Μάρτιο και 1,5% ο όγκος των πωλήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Ειδικότερα, οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά σε: Πολυκαταστήματα (11,9%), Ένδυση- υπόδηση (10,8%), Μεγάλα καταστήματα τροφίμων (5,1%), Βιβλία- χαρτικά- λοιπά είδη (3,5%), Φαρμακευτικά- καλλυντικά (2,1%) και Έπιπλα- ηλεκτρικά είδη- οικιακός εξοπλισμό (1,3%). Αντίθετα, μειώθηκαν σε: Τρόφιμα- ποτά- καπνό (5,9%) και Καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων (3,3%).
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) στο λιανικό εμπόριο παρουσίασε αύξηση 1,5% τον Μάρτιο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2017, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2018 παρουσίασε μείωση 4,2%.
Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης παρουσίασε μείωση 0,8% τον Μάρτιο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2018.
Ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών (κύκλος εργασιών σε τρέχουσες τιμές) παρουσίασε αύξηση 1,2% τον Μάρτιο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2017, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2018 σημείωσε μείωση 1,6%. Ο εποχικά διορθωμένος δείκτης παρουσίασε μείωση 1,3% τον Μάρτιο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2018.
- ΕΝΦΙΑ: Αναμονή για τα ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες – Πού θα βρείτε το εκκαθαριστικό
- Οπαδός της Μπόντο Γκλιμτ πανηγύρισε τις πέντε σερί νίκες με… κούρεμα (vid)
- Χαρίτσης: Μιλάμε πλέον για κυβέρνηση-χάκερ – Ο Μητσοτάκης είναι υπόλογος και θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες του
- Προ ημερησίας συζήτηση άμεσα ζητά ο Ανδρουλάκης – Ο Μητσοτάκης οφείλει να λογοδοτήσει για το παρακράτος που έστησε
- Θεσσαλονίκη: Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η μητέρα που κούρεψε την κόρη της πάνω σε καυγά
- «Θα βρούμε τον σωστό τόνο» – Η λεπτή ισορροπία του παρουσιαστή των Όσκαρ, Κόναν Ο’Μπράιεν, εν μέσω του πολέμου με το Ιράν





