
Τη Θράκη θα επισκεφθεί ο τούρκος υποψήφιος πρόεδρος Ιντζέ
Ο κ. Ιντζέ θα επισκεφτεί την Κομοτηνή και στη συνέχεια την Ξάνθη, ενώ έχει προγραμματιστεί ομιλία του στο προαύλιο του Κέντρου Τουρκικής Νεολαίας
Ανησυχία και αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Θράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου της Τουρκίας, ο υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την προεδρία Μουχαρέμ Ιντζέ.
Ο κ. Ιντζέ θα επισκεφτεί την Κομοτηνή και στη συνέχεια την Ξάνθη, ενώ έχει προγραμματιστεί ομιλία του στο προαύλιο του Κέντρου Τουρκικής Νεολαίας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, τόνισε ότι τέτοιου είδους προβλήματα αντιμετωπίζονται θεσμικά και σε καμιά περίπτωση, μια ιδιωτική επίσκεψη Τούρκου πολιτικού στην Θράκη, δεν μπορεί να συνδυαστεί με προεκλογική ομιλία. Όπως τόνισε μάλιστα, καλό θα ήταν να περιμένουμε γιατί όλη αυτή η ιστορία με τον Ιντζέ, μπορεί να διαψευστεί.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής αντίδραση από την ελληνική Κυβέρνηση και εξέφρασε την ελπίδα ότι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Ιντζέ στην Θράκη.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, υποστήριξε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει εκλεκτορικό σώμα στην Θράκη, που να ψηφίζει στις τουρκικές εκλογές, δεν νοείται να επιτραπεί στον Ιντζέ να πραγματοποιήσει ομιλία.
Επίσης και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση και ψυχραιμία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν νοείται ότι η Θράκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πεδίο αντιπαράθεσης για τις εκλογές στην Τουρκία.
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»
- Ουκρανία: Οκτώ άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, μετά τους πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο
- Εργοδοτική παραβατικότητα: Μία στις τέσσερις επιχειρήσεις πιάστηκε να παρανομεί σε εργασιακά θέματα
- Χούθι: Απειλούν να κλείσουν το Στενό αλ-Μαντέμπ αν ο Τραμπ «συνεχίζει να παρεμποδίζει την ειρήνη»



