Ο Φ.Χόντας επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της συλλογής «Dystopia»
Πρωταγωνιστούν παιδικοί ήρωες και σύμβολα του σινεμά
Όταν ένας γραφίστας και λάτρεις των οπτικών εφέ έχει όρεξη για δημιουργία, τότε να είστε σίγουροι πως θα προκύψουν εξαιρετικά έργα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη με τον γραφίστα Φίλιπ Χόντας, ο οποίος όπως αποδεικνύει με τις δυο συλλογές του «Dystopia I και II» είναι και γνώστης της ποπ αρτα κουλτούρας.
Ο Χόντας διαλέγει να ενσαρκώσει διάφορες ήρωες των παιδιών με τη βοήθεια του 4D κινηματογράφου, των τρισδιάστατων εφέ που αυτός δημιουργεί και φυσική τα θαυματουργά προγράμματα του Photoshop.
Βιομηχανικοί, υπερρεαλιστικοί ήρεως καταπνίγονται μέσα στην αντίθεση των υφών τους, ενώ ελαφρώς φωτισμένα μάτια δείχνουν τα λίγα λεπτά που τους απομένουν στη ζωή. Εγκαταλελειμμένα, σκουριασμένα ετοιμάζονται να πνιγούν από το τοπίο που τα περιτριγυρίζει. Η θάλασσα, τα βρύα, η έρημος και το σκοτάδι καταπίνουν κάθε ένδειξη ζωής.
https://www.instagram.com/p/BhQAXnqhoxB/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/Bes7B5hBzbp/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BbkN-N-Amw_/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BaSwxn_ALBl/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/Bh-hnO0B0CM/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BcqJmRtg-IX/?taken-by=hoodass
Στην πρώτη συλλογή «Dystopia» απουσιάζει η φωτεινότητα των ματιών στις φιγούρες, ενώ μάλιστα πρωταγωνιστούν ακόμη και διάσημα μοραντ της ποπ αρτ κουλτούρας, όπως για παράδειγμα το χαρακτηριστικό κουτάκι της Coca-Cola και το κουτί των McDonald’s.
https://www.instagram.com/p/BVVEC0ZACq1/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BTKFLQCAY2M/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BWENVDfAJDq/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BTvC0Z4giEK/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BSsWt6wgs-P/?taken-by=hoodass
https://www.instagram.com/p/BS4ddGPgoKK/?taken-by=hoodass
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442