Τήνος: Οι πρώτες εικόνες από το δυστύχημα με δύο νεκρούς
Απορριμματοφόρο όχημα έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων
Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από το τραγικό δυστύχημα που έγινε στην Τήνο με το απορριμματοφόρο και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Το όχημα έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων και διαλύθηκε, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική που ανέσυρε τρεις ανθρώπους. Δύο από τους τραυματίες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ ο τρίτος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας του νησιού.
Ψήφισμα εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νήσου Τήνου, όπου αναφέρει πως «οι αείμνηστοι συνάδελφοι ήταν υπόδειγμα εργατικότητας, συναδελφικότητας και ήθους. Εργάζονταν πάντα με ζήλο, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετώπιζαν. Αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό τόσο σ’ εμάς, στους συναδέλφους τους στο Δήμο, όσο και στις οικογένειές τους».
Δήλωση έκανε και ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, ο οποίος σημειώνει πως «χάσαμε δυο πολύτιμους συνεργάτες που έδωσαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος. Συλλυπούμαστε τους οικείους τους με τους οποίους ενώνουμε το θρήνο για την άδικη απώλεια τους και προσευχόμαστε για την γρήγορη ανάρρωση του επίσης συνεργάτη μας που τραυματίστηκε».
Πηγή φωτογραφιών: tinostoday.gr
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!



