Δεν επικυρώθηκε η απαγόρευση εξόδου για τον Β. Μαρινάκη
Δεν επικυρώθηκε η διάταξη που εξέδωσε η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά ομόφωνα αποφάσισε να μην επικυρώσει τη διάταξη που εξέδωσε προ ημερών η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, με την οποία απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το Δικαστικό Συμβούλιο επίσης αποφάσισε ομόφωνα να μην επικυρώσει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου και για τα άλλα τρία πρόσωπα (τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital, Νίκο Συντιχάκη, τον δικηγόρο Πειραιά Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη) που ελέγχθηκαν από την εισαγγελέα.
Το δικαστικό συμβούλιο στο σκεπτικό του εικαλείται πλούσια νομολογία, ασχολήθηκε με όλα το φάσμα των θεμάτων και αποφάνθηκε ότι η εισαγγελική διάταξη δεν ήταν αιτιολογημένη ούτε ως προς τις αποχρώσες ενδείξεις ενοχής ούτε ως προς τους λόγους δημοσίου συμφέροντος για την έκδοση ενός τέτοιου δικονομικού μέτρου και υπό αυτά τα δεδομένα δεν επικύρωσε την απαγόρευση εξόδου.
- Πυροβολισμοί στο Ίλιον
- Έκλεισαν οι κάλπες στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών – Συνεχίζεται τη Δευτέρα η ψηφοφορία
- Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια – Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα, νεκρός ο οδηγός
- Πηγή Δεβετζή: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου» λέει η Ολυμπιονίκης για το τροχαίο ατύχημα που είχε
- Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2: Σπουδαία νίκη και τετράδα για τους «αετούς»
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών να καλύπτονται από νερό

