
ΗΠΑ: Παραίτηση (και άλλου) στενού συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ
Κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε ότι ο Μπόσερτ, πρώην αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου Τζωρτζ Ουώκερ Μπους, οδηγήθηκε σε παραίτηση έπειτα από αίτημα του Τζον Μπόλτον, του νέου συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου
Την παραίτησή του Τομ Μπόσερτ, ανώτερου συμβούλου του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για θέματα εθνικής ασφαλείας ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λευκός Οίκος. Πρόκειται για μια ακόμα παραίτηση ή απομάκρυνση στενού συνεργάτη του Τραμπ.
Κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε ότι ο Μπόσερτ, πρώην αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου Τζωρτζ Ουώκερ Μπους, οδηγήθηκε σε παραίτηση έπειτα από αίτημα του Τζον Μπόλτον, του νέου συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, που ανέλαβε τη Δευτέρα τα καθήκοντά του.
«Ο πρόεδρος είναι ευγνώμων για την αφοσίωση του Τομ στην ασφάλεια της σπουδαίας μας χώρας» ανέφερε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.
Η άφιξη του Μπόλτον στον Λευκό Οίκο προκάλεσε, επίσης, την αποχώρηση του Μάικλ Άντον, εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.
- Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο και επιχείρησε να την καλύψει ο συνοδηγός
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- Άννα Βίσση: Τέλος εποχής στο Hotel Ερμού – Πότε θα γίνει η συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Σιωπητήριο Μητσοτάκη για τις δικογραφίες με τους «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές για ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Μοσχάτο: Φωτιά σε Ι.Χ. και ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο τα ξημερώματα – Τι προβληματίζει την Αστυνομία




