Η περίπτωση του Βολκάν Σεν μπορεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να έδειχνε
στα μέτρα της ΑΕΚ και όλα να συνηγορούσαν πως θα έκλεινε θετικά, όμως η
πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Τούρκο εξτρέμ και την Τραμπζοσπό άλλαξε τα
δεδομένα.
Ο Σεν απέρριψε οριστικά την προοπτική της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε
στο φινάλε των μεταγραφών, χωρίς έτοιμη λύση για τα άκρα.
Η περίπτωση του Βολκάν Σεν μπορεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να έδειχνε στα μέτρα της ΑΕΚ και όλα να συνηγορούσαν πως θα έκλεινε θετικά, όμως η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Τούρκο εξτρέμ και την Τραμπζοσπό άλλαξε τα δεδομένα.
Ο Σεν απέρριψε οριστικά την προοπτική της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, χωρίς έτοιμη λύση για τα άκρα.
Όπως γίνεται αντιληπτό χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν για τους Κιτρινόμαυρους. Αφού η μεταγραφική περίοδος λήγει το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο στην ΑΕΚ φαίνεται να κάνουν τις τελευταίες ώρες μια προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσει να γίνει μια κίνηση για εξτρέμ. Η οποία θα αφορά στην περίπτωση δανεισμού κάποιου ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του.
Τα παραπάνω δεδομένα πάντως καθιστούν σαφές πως οι πιθανότητες μίας ακόμα προσθήκης για τους Κιτρινόμαυρους είναι ελάχιστες. Αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η ΑΕΚ δεν είχε όπως αποδείχθηκε εναλλακτικές, για την περίπτωση που η υπόθεση Σεν δεν προχωρούσε θετικά.
Κάτι, που έχει φέρει την Ένωση σε ένα αδιέξοδο και έχει ενισχύσει κατά πολύ τις πιθανότητες, οι μεταγραφές των Μοράν και Μασούντ, να αποτελέσουν τις μοναδικές κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας