
Και ρατσιστής ο Κέβιν Σπέισι;
Ο επικεφαλής μιας εταιρίας ασφάλειας που εργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά House of Cards κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για ρατσισμό.
Ο επικεφαλής μιας εταιρίας ασφάλειας που εργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά House of Cards κατηγόρησε τον Κέβιν Σπέισι για ρατσισμό.
Ο Έρλ Μπλου, επικεφαλής της εταιρίας VIP Protective Service και βετεράνος του Ναυτικού, δήλωσε στην Daily Mail ότι ο Σπέισι αρνούνταν να απευθυνθεί στα μαύρα μέλη της ομάδας και έκανε ρατσιστικά σχόλια.
Δήλωσε ακόμα ότι είχε ακούσει τον Σπέισι να λέει σε ένα μέλος της προσωπικής του ασφάλειας ότι «δεν θέλω να βλέπουν το τρέιλερ μου μαύροι».
Όπως είπε ο 51χρονος Μπλου δεν μίλησε τόσο καιρό γιατί είχε υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας αλλά πλέον είπε ότι «βρισκόμαστε στο σημείο κατά το οποίο άνθρωποι τραυματίζονται, φτάνει πια».
Υποστήριξε ακόμα ότι η σύμβαση της εταιρίας του δεν ανανεώθηκε με την εταιρία παραγωγής παρότι όλοι δήλωναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσέφερε.
Αργότερα, όπως είπε, έμαθε από έναν διευθυντή παραγωγής ότι ο Σπέισι «δεν ήθελε στην ομάδα του μαύρους».
Πάντως ο παραγωγός της σειράς Ίαν Πάτισον δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρείχε η VIP Protective Service και αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ισχυρίστηκε ο Μπλου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
- Σβεντ: «Δεν με άφησαν να πάω στον Ερυθρό Αστέρα επειδή είμαι Ρώσος»
- Έρχονται οι «Αγώνες Πείνας» με παλιές και νέες φυσιογνωμίες
- Χανιά: Αναστάτωση σε ξενοδοχείο από φωτιά σε υπόγειο χώρο – Εκκενώθηκε προληπτικά


