Παρέμβαση ΠΑΜΕ στο αναπτυξιακό συνέδριο της κυβέρνησης
Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Δυτική Αττική.
Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Δυτική Αττική.
Με σύνθημα «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Παράλληλα στο διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας, όπως σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.
Παράλληλα, τα μέλη του ΠΑΜΕ απηύθυναν κάλεσμα «στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα!».
Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες του περιφερειακού-αναπτυξιακού συνεδρίου για «την ανάταξη της Δυτικής Αττικής». Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται δύο παράλληλα πάνελ, το πρώτο για τις πολιτικές σε Παιδεία-Αθλητισμό, το δεύτερο για Εργασιακές Σχέσεις-Αλληλέγγυα Οικονομία.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα κορυφωθούν το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, με ομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του δημάρχου της πόλης, Γιώργου Τσουκαλά.
in.gr
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-127x85.jpg)














![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442