Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να δικασθεί στην πόλη Σιένα της κεντρικής Ιταλίας για χρηματισμό μάρτυρα.
Όπως γράφει ο ιταλικός τύπος, η δίκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Σιένα, διότι στην πόλη αυτή ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να χρημάτισε τον Ντανίλο Μαριάνι, πιανίστα των «γιορτών» της βίλας του ‘Αρκορε, για να τον ωθήσει να ψευδομαρτυρήσει σε ό,τι αφορά τα πάρτι «Μπούγκα -μπούγκα».
Παράλληλα, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει και νέα δίκη στο Μιλάνο, στην οποία ο Μπερλουσκόνι θα κατηγορηθεί για χρηματισμό μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στα πάρτι του ‘Αρκορε.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να κατέβαλε, συνολικά, δέκα εκατομμύρια ευρώ στις κοπέλες αυτές, ζητώντας τους, πάντα, να ψευδομαρτυρήσουν.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας