Τσίπρας: Η κυβέρνηση υλοποιεί νέα σωφρονιστική πολιτική [video]
Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη νέα σωφρονιστική πολιτική που αφορά σε σειρά ζητημάτων, όπως τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, τα κέντρα απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων, παρουσιάζει ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στον twitter, η οποία συνοδεύεται από video.
Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη νέα σωφρονιστική πολιτική που αφορά σε σειρά ζητημάτων, όπως τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, τα κέντρα απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων, παρουσιάζει ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.
«Η κυβέρνηση υλοποιεί από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση σημαντικά έργα όπως τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, τα εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης, οι νέες αγροτικές φυλακές, τα κέντρα απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων.»
» Παράλληλα εφαρμόζει νέα σωφρονιστική πολιτική με μία σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων, η οποία κινείται στους άξονες: Ασφάλεια – Ανθρωπισμός – Επανένταξη – Διαφάνεια» αναφέρει, στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός και προσθέτει:
«Σήμερα η Ελλάδα είναι πρώτη στην κατάταξη, μεταξύ των χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης στους δείκτες βελτίωσης των συνθηκών κράτησης».
Η κυβέρνηση υλοποιεί σημαντικά έργα όπως σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, εργαστήρια επαγγ. κατάρτισης, αγροτικές φυλακές. Σήμερα η Ελλάδα είναι πρώτη στην κατάταξη μεταξύ των χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης στους δείκτες βελτίωσης των συνθηκών κράτησης. https://t.co/oKJnrv8dMQ pic.twitter.com/4rNbFo8sR3
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 21 Νοεμβρίου 2017
in.gr
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442