Τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Κώστας
Μανωλάς, εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Νάπολι (0-1) στο στάδιο Olimpico. Αυτό
υποστηρίζουν σήμερα αναφορές ιστοσελίδων των ιταλικών εφημερίδων.
Τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Κώστας Μανωλάς, εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Νάπολι (0-1) στο στάδιο Olimpico. Αυτό υποστηρίζουν σήμερα αναφορές ιστοσελίδων των ιταλικών εφημερίδων.
«Ελπίζω να μην είναι σοβαρό, όμως είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί με την Τσέλσι», είχε πει χθες, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έγινε αλλαγή (στη θέση του ο Φάτσιο) στο 58’ της συνάντησης, όταν μετά από μία μονομαχία με τον Μέρτενς, στην περιοχή, έχασε την μπάλα και στη συνέχεια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.
Εγκατέλειψε, μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα το Olimpico κουτσαίνοντας. Φαίνεται ότι ο Ντι Φραντσέκσο θα αναγκαστεί για την αναμέτρηση του Champions League με την Τσέλσι στο Stamford Bridge, να παρουσιάσει κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φάτσιο και Ζουάν.
Ο προβληματισμός στην Ρόμα πάντως είναι μεγάλος, αφού πρόκειται για τον δωδέκατο μυϊκό τραυματισμό από το ξεκίνημα της σεζόν. Είχαν προηγηθεί αυτοί των Πέρες, Νούρα, Μορένο, Σικ (σε 2 περιπτώσεις), Κάρσντορπ, Περότι, Ντεφρέλ, Ελ Σαράουι, Στρούτμαν και Πελεγκρίνι.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας