
Στις αρχές του 2018 επιστρέφει ο Ντεμπελέ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ελσίνκι η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, εξαιτίας της ρήξης του τένοντα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, που υπέστη στο σαββατιάτικο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε. Σύμφωνα με την ενημέρωση των «μπλαουγκράνα», ο χρόνος αποθεραπείας του Γάλλου επιθετικού εκτιμάται στους 3,5 μήνες, δηλαδή είναι κατά τι μικρότερος από το τετράμηνο που είχε αρχικά υπολογιστεί.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ελσίνκι η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, εξαιτίας της ρήξης του τένοντα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, που υπέστη στο σαββατιάτικο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε.
Σύμφωνα με την ενημέρωση των «μπλαουγκράνα», ο χρόνος αποθεραπείας του Γάλλου επιθετικού εκτιμάται στους 3,5 μήνες, δηλαδή είναι κατά τι μικρότερος από το τετράμηνο που είχε αρχικά υπολογιστεί.
Ο 20χρονος Ντεμπελέ, ο οποίος μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα από τη Ντόρτμουντ αντί 105 εκατ. ευρώ (το ποσό μπορεί να φτάσει με τα μπόνους τα 150 εκατ.), αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2018.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών

