Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την τεχνική ποινή με την οποία είχε τιμωρηθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς των Μπακς με τους Ράπτορς, ύστερα από τάπα που έκανε στον ΝτεΡόζαν. Οι διαιτητές θεώρησαν ότι ο Ελληνας διεθνής ξεπέρασε τα όρια, ωστόσο μαζί τους δεν συμφώνησαν οι υπεύθυνοι του ΝΒΑ. Ετσι ανακλήθηκε η συγκεκριμένη απόφαση και ο Αντετοκούνμπο δεν θα πληρώσει τοπ πρόστιμο των 25.000 δολαρίων.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.