Σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Λουντ το Σάββατο
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί το Σάββατο ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο και αντικαταστάθηκε με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα. Για καλό και για κακό, πάντως, ο παίκτης θα κάνει την καθιερωμένη εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς που υπέστη, καθώς δεν πέρασαν πάρα μόνο λίγες ημέρες από τον τραυματισμό του στο ίδιο σημείο ενώ είχε ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί το Σάββατο ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο και αντικαταστάθηκε με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.
Για καλό και για κακό, πάντως, ο παίκτης θα κάνει την καθιερωμένη εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της ζημιάς που υπέστη, καθώς δεν πέρασαν πάρα μόνο λίγες ημέρες από τον τραυματισμό του στο ίδιο σημείο ενώ είχε ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.
Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 28η αγωνιστική της Super League, ενώ θεωρείται απίθανο να προλάβει και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον «δικέφαλο του Βορρά» το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
