
Επέστρεψε στον Ολύμπιακό ο Στέλιος Αργυρόπουλος
Μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε στον Εθνικό, και η οποία τον έφερε "στο κατώφλι" της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, ο Στέλιος Αργυρόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς έπεισε τον Θόδωρο Βλάχο να του δώσει μία ουσιαστική ευκαιρία στους "ερυθρόλευκους".
Μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε στον Εθνικό, και η οποία τον έφερε «στο κατώφλι» της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, ο Στέλιος Αργυρόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό, καθώς έπεισε τον Θόδωρο Βλάχο να του δώσει μία ουσιαστική ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους».
Ο 20χρονος πολίστας, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε την τελευταία διετία ως δανεικός στον Εθνικό και πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη κάτω των 21 ετών στο πρωτάθλημα της Α1.
«Μου δόθηκε η ευκαιρία φέτος, μετά από τόσα χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, να κυνηγήσω το όνειρό μου και να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα. Έχουμε τεράστιους στόχους, καταρχάς το πρωτάθλημα και το νταμπλ και δεύτερον και πιο σημαντικό ίσως, να στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης.
Εύχομαι να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές φέτος και να συμβάλλω και εγώ στις επιτυχίες», δήλωσε ο Αργυρόπουλος στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπόθεση Mango: Ο Τζόναθαν Άντικ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000.000 ευρώ για τον θάνατο του πατέρα του
- Μυστήριο παραμένει η έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αθήνας – Εκκενώθηκε το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου
- Η μεγάλη ανατροπή για τον πάγκο της Μπενφίκα – Στην λίστα των «αετών» και ο Ρούμπεν Αμορίμ
- Ρόδος: Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό της μοιραίας BMW – Του είχαν γίνει συστάσεις για υπερβολική ταχύτητα
- Παύλος Σιδηρόπουλος – Εν Κατακλείδι: Ο Πρίγκιπας του ελληνικού ροκ σε graphic novel
- Σατανική σύμπτωση ή μήπως όχι; Ο Γρηγόρης Δημητριάδης πρόκειται να συμμετέχει σε πάνελ συνεδρίου με πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ που «προωθούσε» το Predator

