To «Park» της Σοφίας Εξάρχου στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν
Άλλη μία ελληνική ταινία ταξιδεύει στο εξωτερικό. Το «Park» της Σοφίας Εξάρχου θα συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.
Άλλη μία ελληνική ταινία ταξιδεύει στο εξωτερικό. Το «Park» της Σοφίας Εξάρχου θα συμμετάσχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.
Ως πρότζεκτ σε εξέλιξη το «Park» έλαβε σημαντικές διακρίσεις -έλαβε βραβείο work in progress στο Κάρλοβι Βάρι, ενώ συμμετείχε στο Sundance Lab.
Η ταινία διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ανάμεσα στις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και τα νεόκτιστα τουριστικά θέρετρα, ο 17χρονος Δημήτρης και η παρέα του ταξιδεύουν στο «ένδοξο» παρελθόν μέσα από το παρακμιακό παρόν, δημιουργώντας το πορτραίτο μιας κοινωνίας απροετοίμαστης για τη βίαιη πτώση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;


