ΥΠΟΙΚ: Πάνω από 6 εκατ. φορολογικές δηλώσεις υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα
Τα 6.071.205 έφθασαν φέτος οι φορολογικές δηλώσεις που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, υψηλότερος αριθμός από κάθε άλλη φορά και μάλιστα σε σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών. Το σύστημα παραμένει ανοιχτό για εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων, η οποία όμως συνοδεύεται από προσαύξηση 0,73%/μήνα και πρόστιμα από 100 έως 500 ευρώ.
Τα 6.071.205 έφθασαν φέτος οι φορολογικές δηλώσεις που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, υψηλότερος αριθμός από κάθε άλλη φορά και μάλιστα σε σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως αναφέρει το υπουργείο ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας εμπρόθεσμης υποβολής των δηλώσεων φορολογίας για τα εισοδήματα του 2015, υποβλήθηκαν συνολικά εμπρόθεσμα 6.071.205 δηλώσεις σε 105 ημέρες (57.821 δηλώσεις/ημέρα). Το 2015 είχαν υποβληθεί 6.001.433 σε 116 ημέρες (51.736 δηλώσεις/ημέρα, συνυπολογίζοντας και τις 6 ημέρες του Σεπτεμβρίου) και το 2014 5.811.933 δηλώσεις σε 117 ημέρες (49.674 δηλώσεις/ ημέρα).
Υπενθυμίζεται ότι ο φόρος εισοδήματος θα καταβληθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις: Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.
Το σύστημα παραμένει ανοιχτό για εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων, η οποία όμως συνοδεύεται από προσαύξηση 0,73%/μήνα και πρόστιμα από 100 έως 500 ευρώ.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων «ευχαριστεί όλους τους φορολογούμενους, φυσικά και νομικά πρόσωπα, καθώς και τους λογιστές – φοροτεχνικούς για τη συνεργασία και την ανταπόκριση στις φορολογικές τους υποχρεώσεις».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας