«Πέταξε» για Βέλγιο ο Ολυμπιακός
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στη χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή.
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στη χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή.
Σε σχέση με την Αυστρία ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών έκοψε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο. Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μεταβούν στις Βρυξέλλες κι από εκεί στο Γκενκ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βίκτορ Σάντσεθ έχει πάρει μαζί του τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτη, Μανθάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσο, Σιόβα, Στρέζο, Τσιμίκα, Βούρο και Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ
- Νόρις: Ο «χρυσός» πρωταθλητής του 2025 – Πόσα κερδίζει πραγματικά ο νέος βασιλιάς της F1
- ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Οσμή σκανδάλου με «γαλάζια» απόχρωση – «Καταιγίδα» αποκαλύψεων, απολογούμενη η κυβέρνηση
- Σαρκοζί: Άνοιγμα στη Λεπέν – Ο Εθνικός Συναγερμός «δεν αποτελεί κίνδυνο» για τη Γαλλία, λέει


