
«Πέταξε» για Βέλγιο ο Ολυμπιακός
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στη χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή.
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στη χθεσινή προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή.
Σε σχέση με την Αυστρία ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών έκοψε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο. Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μεταβούν στις Βρυξέλλες κι από εκεί στο Γκενκ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Βίκτορ Σάντσεθ έχει πάρει μαζί του τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτη, Μανθάτη, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσο, Σιόβα, Στρέζο, Τσιμίκα, Βούρο και Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]
- Ο Μπέζος «κλέβει» ταλαντούχο στέλεχος από την OpenAI
- Οι last minute κρατήσεις «ζεσταίνουν» τον τουρισμό
- Το φάντασμα της «ανοκρατίας» – Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια κρίση που κάποτε διαγνώστηκε σε άλλους
- Σε χάος η φυσική αγορά πετρελαίου – Στα ύψη οι τιμές





