Έφυγε από την προετοιμασία της ΑΕΚ ο Θέσαρ Άρθο
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για την ΑΕΚ ο Θέσαρ Αρθο, που έφυγε σήμερα από το Κίελτσε. Η επίσημη εκδοχή από την ΠΑΕ είναι ότι ο Ισπανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Ομως, όλα δείχνουν πως έχει πρόταση από άλλο σύλλογο και πήρε άδεια για να διαπραγματευτεί.
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για την ΑΕΚ ο Θέσαρ Αρθο, που έφυγε από το Κίελτσε. Η επίσημη εκδοχή από την ΠΑΕ είναι ότι ο Ισπανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Ομως, όλα δείχνουν πως έχει πρόταση από άλλο σύλλογο και πήρε άδεια για να διαπραγματευτεί.
Ο βασικός σέντερ μπακ της ομάδας δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017, άρα στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν πώς θα κυλήσει η υπόθεση για να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Σε περίπτωση που αποχωρήσει, ο αριθμός των παικτών που έφυγαν ανεβαίνει στους οκτώ: Μπουνανότε, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Τζεμπούρ, Κρισάντους, Μπαρόχα, Ζουκουλίνι και Αρθο
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις



