Από τα χείλη του Γιάννη Μπουρούση… κρέμονται στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε στα παρκέ της Euroleague και του ισπανικού πρωταθλήματος την πιο παραγωγική και «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του, εξετάζει μία άκρως δελεαστική πρόταση των «πράσινων», που φέρεται να είναι η καλύτερη από αυτές που έχει ο Καρδιτσιώτης, και σύντομα αναμένεται να γνωστοποιήσει την απάντηση του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό του και από την περίπτωση απόκτησης του ή όχι θα βασίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης τον σχεδιασμό των Κυπελλούχων Ελλάδας και κυρίως τη στελέχωση της φροντ λάιν.

Ωστόσο, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο Μπουρούσης «κοιτάζει» πολύ έντονα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και επιθυμεί να ολοκληρώσει το όνειρο συμμετοχής του στο ΝΒΑ.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ είχε μέσο όρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Euroleague με τη Λαμποράλ Κούτσα 14.5 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή για την κάλυψη της θέσης του Έλληνα σέντερ και με τον Ιαν Βουγιούκα, ο οποίος θα προκριθεί σε περίπτωση που πει «όχι» ο Μπουρούσης στην πρόταση των «πράσινων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ