
Μετά τις 15 Ιουνίου τα αποτελέσματα για την πρόκριση στο Φεστιβάλ Δράμας
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής ταινιών για το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υποβλήθηκαν 209 ταινίες, αριθμός ρεκόρ για το Φεστιβάλ.
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής ταινιών για το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υποβλήθηκαν 209 ταινίες, αριθμός ρεκόρ για το Φεστιβάλ.
Την προκριματική επιτροπή απαρτίζουν τα μέλη της περσινής κριτικής επιτροπής Αχιλλέας Κυριακίδης, Νίκος Σέκερης και Γιώργος Φρέντζος (GCS) και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Δράμας και σκηνοθέτης Αντώνης Παπαδόπουλος.
Τα αποτελέσματα της διαδικασίας πρόκρισης θα ανακοινωθούν μετά τις 15 Ιουνίου.
Το 39ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό
- Σακελλαρίδης: Θεσμική εκτροπή οι χειρισμοί Τζαβέλλα στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ρούμπιο: Η επιχείρηση «Επική Οργή» κατά του Ιράν τελείωσε – Τώρα επικεντρωνόμαστε στην «Επιχείρηση Ελευθερία»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: H επόμενη γενιά των eSIM – Τι είναι και πώς λειτουργεί
- Γιορτή σήμερα 6 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]





