Βλέπει «σεντόνι» η Γκλάντμπαχ, νίκη ανάσα η Άιντραχτ
Μεγάλη νίκη πέτυχε τη Γκλάντμπαχ στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Μπορούσια επικράτησε 3-1 της Χοφενχαίμ και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την 4η Χέρτα με 48 βαθμούς βαθμούς. Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική, η Άιντραχτ επικράτησε με 2-1 της Μάιντς, η οποία είχε προηγηθεί στο σκορ, και παρέμεινε ζωνταντή στο θέμα της παραμονής στην κατηγορία.
Μεγάλη νίκη πέτυχε τη Γκλάντμπαχ στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Μπορούσια επικράτησε 3-1 της Χοφενχαίμ και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την 4η Χέρτα με 48 βαθμούς βαθμούς.
Για τους νικητές το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Τολχάν, ενώ Νταχούντ και Χαν συμπλήρωσαν από ένα, ενώ προσωρινά είχε μειώσει ο Κράμαριτς.
Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική, η Άιντραχτ επικράτησε με 2-1 της Μάιντς, η οποία είχε προηγηθεί στο σκορ, και παρέμεινε ζωνταντή στο θέμα της παραμονής στην κατηγορία.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.