Ανατροπή και «Χ» στη Λεωφόρο, νίκες για Ολυμπιακό και Ξάνθη
Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» με γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με το 2-0 (10' Μπεργκ, 51' Καλτσάς) είχε βάλει τις βάσεις για νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επέστρεψε και με δύο γκολ σε 11 λεπτά (56' Τσίμιροτ, 67' Πέλκας) κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-2) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου (Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις νίκες. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στον επαναληπτικό με την βελγική ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό από τον Πλατανιά στην Κρήτη (Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-1), ενώ η Ξάνθη επικράτησε του Πανθρακικού με γκολ του Παπαστεριανού (Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0).
Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» με γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με το 2-0 (10′ Μπεργκ, 51′ Καλτσάς) είχε βάλει τις βάσεις για νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επέστρεψε και με δύο γκολ σε 11 λεπτά (56′ Τσίμιροτ, 67′ Πέλκας) κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 2-2) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου (Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις νίκες.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στον επαναληπτικό με την βελγική ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη.
Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό από τον Πλατανιά στην Κρήτη (Πλατανιάς – Παναιτωλικός 1-1), ενώ η Ξάνθη επικράτησε του Πανθρακικού με γκολ του Παπαστεριανού (Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0).
Δείτε τι έγινε στους αγώνες του Σαββάτου
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
Λεβαδειακός – Καλλονή 1-0
(72′ πέν. Μάντζιος)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Ηρακλής – ΑΕΚ 1-1
(79΄ Ζιαμπάρης – 74΄ Πέκχαρτ)
ΚΥΡΙΑΚΗ
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0
(10΄ Ντομίνγκες, 65΄ Πουλίδο, 74΄ Καμπιάσο, 85΄ Φορτούνης)
Πλατανιάς – Παναιτωλικός 1-1
(7΄ Γουνδουλάκης – 87΄ Μαρκόφσκι)
Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0
(86΄ Παπαστεριανός)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2
(10΄ Μπεργκ, 51΄ Καλτσάς – 56΄ Τσίμιροτ, 67΄ Πέλκας)
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Βέροια) Βέροια – Πανιώνιος
Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 64
2. ΑΕΚ 46
3. Παναθηναϊκός 42
4. ΠΑΟΚ 35
. Πανιώνιος 35 -22αγ.
6. Αστέρας Τρίπολης 33
7. Παναιτωλικός 30
. Ηρακλής 30
9. Ξάνθη 29
10. Πλατανιάς 28
. Λεβαδειακός 28
12. ΠΑΣ Γιάννινα 25
13. Ατρόμητος 24
14. Βέροια 23 -22αγ.
15. Πανθρακικός 14
16. Καλλονή 11
* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιγάλεω: Κατασκευάζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός
- Από την κιθάρα του Κερτ Κομπέιν στο χειρόγραφο σενάριο του Rocky – Η διάσημη συλλογή του Τζιμ Ίρσεϊ βγαίνει στο «σφυρί»
- Ελευσίνα: «Η πεθερά μου πέθανε σε 3 λεπτά» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης
- Κρήτη: Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών
- Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Ποιοι υπουργοί θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό στην επίσκεψη στην Τουρκία


