
Δανεικός στη Φιορεντίνα ο Παναγιώτης Κονέ
Η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Φιορεντίνα και στην Ουντινέζε βρέθηκε και ο Παναγιώτης Κονέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φλωρεντίας υπό τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της περιόδου. Ο Πάουλο Σόουζα είχε ζητήσει από τη διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα διεθνούς μέσου, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε. Ο παίκτης αποχωρεί από το «Φρίουλι» έχοντας μέχρι τώρα 33 συμμετοχές και ένα γκολ.
Η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Φιορεντίνα και στην Ουντινέζε βρέθηκε και ο Παναγιώτης Κονέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φλωρεντίας υπό τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της περιόδου.
Ο Πάουλο Σόουζα είχε ζητήσει από τη διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτηση του Έλληνα διεθνούς μέσου, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε. Ο παίκτης αποχωρεί από το «Φρίουλι» έχοντας μέχρι τώρα 33 συμμετοχές και ένα γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Συγκινεί η λήπτρια της καρδιάς της Έμμας – Ο,τι μου συμβαίνει το ξεπερνάω σκεπτόμενη την προσφορά της
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»




