
Οριστικά χωρίς Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟ
Οριστικά χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας στο ΣΕΦ, καθώς ο Βέλγος (με αμερικανική υπηκοότητα) γκαρντ που έχει αντικατασταθεί στο ρόστερ της Basket League από τον Ντάριους Όντομ, κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος. Έτσι, αφού παρήλθε το χρονικό περιθώριο που είχε ο Ολυμπιακός στη διάθεσή του προκειμένου να δηλώσει αλλαγή στους ξένους του πρωταθλήματος, ο Λοτζέσκι μένει οριστικά εκτός ντέρμπι.
Οριστικά χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας στο ΣΕΦ, καθώς ο Βέλγος (με αμερικανική υπηκοότητα) γκαρντ που έχει αντικατασταθεί στο ρόστερ της Basket League από τον Ντάριους Όντομ, κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος.
Έτσι, αφού παρήλθε το χρονικό περιθώριο που είχε ο Ολυμπιακός στη διάθεσή του προκειμένου να δηλώσει αλλαγή στους ξένους του πρωταθλήματος, ο Λοτζέσκι μένει οριστικά εκτός ντέρμπι.
Ωστόσο, ο Λοτζέσκι δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις μετά τη βαριά θλάση που είχε υποστεί στο μηρό απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης στη Μαδρίτη για το ματς με τη Ρεάλ.
Το βέβαιο είναι πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κληθεί να αποφασίσει ποιον από τους επτά μη κοινοτικούς (Στρόμπερι, Χάκετ, Τζέιμς, Χάντερ, Όντομ, Μιλουτίνοφ, Λοτζέσκι) θα «κόψει» από το πρωτάθλημα για να επιστρέψει ο Λοτζέσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Financial Times: Έτοιμη για συνομιλίες με Πούτιν η ΕΕ; Πράσινο φως από Ζελένσκι
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
- Εδώ είναι Ελλάντα! Η διαιτησία πήρε… Φωτιά επειδή κάνουν κουρέλι του κανονισμούς
- Παραλιακή: Νταλίκα σφήνωσε στις «Τρύπες του Καραμανλή» – Μεγάλες ουρές στο ρεύμα προς Σαρωνίδα
- Νέα Αριστερά: Οι νεκροί στις φυλακές είναι αποτέλεσμα μιας απάνθρωπης πολιτικής
- Ηνωμένο Βασίλειο: Συνελήφθη κουκουλοφόρος που φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον πρώην πρίγκιπα Άντριου


