Αποκλεισμός του λιμανιού του Βόλου από αλιείς
Σε πολύωρο αποκλεισμό του λιμανιού Βόλου προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, εκατοντάδες αλιείς του νομού Μαγνησίας μετά τη χθεσινή αναβολή της κινητοποίησης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που επικρατούσαν στην περιοχή.
Σε πολύωρο αποκλεισμό του λιμανιού Βόλου θα προχωρήσουν σήμερα, Πέμπτη, εκατοντάδες αλιείς του νομού Μαγνησίας μετά τη χθεσινή αναβολή της κινητοποίησης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που επικρατούσαν στην περιοχή.
Στο λιμάνι του Βόλου από χθες παρατάχθηκαν περισσότερα από 50 καΐκια, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φθάσουν και να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό αλιείς από το Νότιο Πήλιο και το Τρίκερι λόγω της κακοκαιρίας.
Σήμερα, παρά την ηλιοφάνεια, επικρατεί δριμύ ψύχος, αλλά ο αποκλεισμός του λιμανιού θα πραγματοποιεί με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 καϊκιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442