Το Μιλγουόκι επικράτησε 91-79 των Χιτ στο Μαϊάμι και έφτασε στις τρεις νίκη στη σειρά κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, με 14 πόντους έχοντας 5/10 δίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κόψιμο. Κορυφαίος των νικητών ο Μίντλετον με 22 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά για το Μαϊάμι ξεχώρισε ο Γουάιτσαϊντ με 23 πόντους.
Στο Ντένβερ οι Θάντερ με τους Ντουράντ, Γουέστμπρουκ και Καντέρ να πετυχαίνουν συνολικά 82 πόντους νίκησαν 110-104 των Νάγκετς.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Στο ματς που έγινε στη σκιά της δολοφονίας του 20χρονου οπαδού του, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο «τελείωσε» με τα δυο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων. Το 3-0 στο 57’
Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Τούμπα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός υπήρξε προσωρινή διακοπή ως φόρος τιμής για τον 20χρονο οπαδό του δικεφάλου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά.
Δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι η Μπαρτσελόνα στο δρόμο προς τον τίτλο, διέλυσε με 5-2 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νόου» και ξέφυγε ξανά στο +4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας