Μπολτ και Γουίλιαμς κορυφαίοι αθλητές της σεζόν σύμφωνα με την «L’Equipe»
Ο Γιουσέιν Μπολτ και η Σερένα Γουίλιαμς ψηφίστηκαν από τη Γαλλική «L'Equipe» ως η αθλητές της χρονιάς για το 2015. Ο Τζαμαϊκανός κατάφερε και φέτος να διατηρήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Πεκίνο και για 4η φορά τιμήθηκε με το συγκεκριμένο βραβείο. Πίσω του άφησε τον τενίστα, νούμερο ένα στο ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς και το παίκτη του Ράγκμπι, Νταν Κάρτερ.
Ο Γιουσέιν Μπολτ και η Σερένα Γουίλιαμς ψηφίστηκαν από τη Γαλλική «L’Equipe» ως η αθλητές της χρονιάς για το 2015.
Ο Τζαμαϊκανός κατάφερε και φέτος να διατηρήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Πεκίνο και για 4η φορά τιμήθηκε με το συγκεκριμένο βραβείο. Πίσω του άφησε τον τενίστα, νούμερο ένα στο ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς και το παίκτη του Ράγκμπι, Νταν Κάρτερ.
Από την άλλη πλευρά η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα της, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τιμήθηκε για τρίτη φορά με το βραβείο αυτό, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την κολυμβήτρια Κέιτι Λεντέκι, η οποία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν κατέκτησε 5 χρυσά μετάλλια. Ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Γαλλίδα ποδηλάτισσα Παουλίν Φεράντ – Πρεβότ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους Βοιωτούς, εκτός πλέι οφ οι Περιστεριώτες
- Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Super League: Τα playoffs 1-4, 5-8 και τα playouts (pic)
- Άρης – ΟΦΗ 0-2: Με φόρα στα πλέι οφ οι Κρητικοί, σε «τέλμα» οι Θεσσαλονικείς
- Τι αλλάζει στις επικουρικές συντάξεις
- Αστέρας AKTOR-Παναθηναϊκός 1-2: Πάει στα Play Offs με ελπίδες για καλύτερη κατάταξη
- Βόλος – ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα – σοκ στο Πανθεσσαλικό για τους Ασπρόμαυρους

