
ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Ηρακλής κλήθηκαν σε απολογία
Τρεις ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής, για την Παρασκευή 18/12/2015 και ώρα 15:30, στο πλαίσιο των συναντήσεων για τη 14η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο κάλεσε ενώπιόν του, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, τις ΠΑΕ Ηρακλής, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.
Τρεις ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής, για την Παρασκευή 18/12/2015 και ώρα 15:30, στο πλαίσιο των συναντήσεων για τη 14η αγωνιστική.
Συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο κάλεσε ενώπιόν του, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, τις ΠΑΕ Ηρακλής, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
«Α) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, δ΄και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.
B) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 12/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 2032/15/2300029 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 2 περ. α΄, β΄και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 7954/15/2315542 έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 5 περ. β΄και ε΄, 7 στοιχ. γ΄ Π.Κ. της ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του




