Αποχή από την προπόνηση οι απλήρωτοι παίκτες του Εργοτέλη
Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν προπονήθηκαν χθες, καθώς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή, διεκδικώντας τα οφειλόμενα από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση πριν από την προπόνηση της ΠΑΕ με τους παίκτες για να βρεθεί λύση.
Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη καθώς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή, διεκδικώντας τα οφειλόμενα από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου.
Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση πριν από την προπόνηση της ΠΑΕ με τους παίκτες για να βρεθεί λύση.
Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Δημήτρης Παπουτσάκης, καταβάλει προσπάθειες προκειμένου οι παίκτες να λάβουν έστω και ένας μέρος των οφειλομένων, ώστε αυτοί να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Δεν αποκλείεται πάντως σε περίπτωση όπου δεν υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, να υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», καθώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Κουλιεράκης εντυπωσιάζει τη Μπαρτσελόνα»
- Germany Warns Citizens Traveling to Turkey Over Security Risks
- Συνεχίζεται το θρίλερ στις Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο πυροσβέστη το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε
- Backhanded Awards: Το Politico βραβεύει τις 5 πιο αμήχανες πολιτικές στιγμές του 2025
- Καιρός: Έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα – Τα δύο σενάρια για την Πρωτοχρονιά
- Ο θρύλος του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει στα ρινγκ! (vids)
