Τρομερός ο Αντετοκούνμπο με 33 πόντους στην ήττα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νέο μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ. Ο Ελληνας σταρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και σπάει τα προσωπικά ρεκόρ του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο διεθνής φόργουορντ πέτυχε 33 πόντους στην ήττα με 115-100 των Μπακς από τους Καβαλίερς, τους περισσότερους που έχει σημειώσει (έως τώρα) στο NBA, ξεπερνώντας την προσωπική του επίδοση που ήταν οι 29 κόντρα στους Πέλικανς τον περασμένο Μάρτιο. Στο μεταξύ, νίκη με 116-109 για τους Μαϊάμι Χιτ επί των Σακραμέντο Κινγκς. Μέτρια εμφάνιση από τον Κώστα Κουφό που είχε έξι πόντους, αλλά και επτά ριμπάουντ σε 24:43 λεπτά.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το νέο μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ. Ο Ελληνας σταρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και σπάει τα προσωπικά ρεκόρ του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Ο διεθνής φόργουορντ πέτυχε 33 πόντους στην ήττα με 115-100 των Μπακς από τους Καβαλίερς, τους περισσότερους που έχει σημειώσει (έως τώρα) στο NBA, ξεπερνώντας την προσωπική του επίδοση που ήταν οι 29 κόντρα στους Πέλικανς τον περασμένο Μάρτιο.
Ο Αντετοκούνμπο είχε 11/13 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 8/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και δύο κλεψίματα σε 39:45 λεπτά συμμετοχής.
Στο μεταξύ, νίκη με 116-109 για τους Μαϊάμι Χιτ επί των Σακραμέντο Κινγκς. Μέτρια εμφάνιση από τον Κώστα Κουφό που είχε έξι πόντους, αλλά και επτά ριμπάουντ σε 24:43 λεπτά.
Τέλος οι πρωταθλητές Γουόριορς δεν σταμάτησαν ούτε στο Λος Αντζελες και στην έδρα των Κλίπερς και συνεχίζουν αήττητοι σε 13 αγώνες, ρεκόρ που στην ιστορία του NBA μόνο 5 ομάδες έχουν κατωρθώσει να κάνουν.
Tα αποτελέσματα:
Μαϊάμι-Σακραμέντο 116-109
Κλίβελαντ-Μιλγουόκι 115-100
Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ 117-124
Η μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν σταμάτησε εκεί, αφού βρίσκεται με δύο φάσεις μέσα στο Top 5 για την Παρασκευή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη


