
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μέσι λίγο πριν το Clasico
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, πέντε ημέρες προτού οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας- «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίσουν στη Μαδρίτη την -δεύτερη της κατάταξης- Ρεάλ, στο πρώτο από τα δύο "Clasico" της σεζόν για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε τεθεί εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού στο γόνατο από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στερώντας τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας από το... φονικότερο «όπλο» τους.
Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, πέντε ημέρες προτού οι -πρωτοπόροι της βαθμολογίας- «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίσουν στη Μαδρίτη την -δεύτερη της κατάταξης- Ρεάλ, στο πρώτο από τα δύο “Clasico” της σεζόν για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο Αργεντινός επιθετικός είχε τεθεί εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού στο γόνατο από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στερώντας τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας από το… φονικότερο «όπλο» τους.
Παρά την απουσία του Μέσι, ωστόσο, οι Καταλανοί έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο, στηριζόμενοι κυρίως στους φορμαρισμένους Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.
«Στην προπόνηση μετείχε ο Λέο Μέσι, ο οποίος συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο που υπέστη στις 26 Σεπτεμβρίου» αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της «Μπάρτσα» και προσθέτει ότι επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος είχε τεθεί «νοκ άουτ» από την αναμέτρηση της 4ης Νοεμβρίου με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Champions League, λόγω προβλήματος στη γάμπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Δόξα Λευκάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε απευθείας στη Stoiximan GBL (vid)
- Οι εξηγήσεις των Μπακς στο ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και η θέση του «Greek Freak» (pic)
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90: Ανατροπή και νίκη με εντυπωσιακό 4ο δεκάλεπτο (vids)
- Περιστέρι Betsson – Κολοσσός Ρόδου 87-83: «Βλέπει» 4άδα μετά την 7η συνεχόμενη νίκη η ομάδα του Ξανθόπουλου
- LIVE: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ
- Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-1: Ο Γιουμπιτάνα λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′)
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- Νίκολιτς: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα, όμως δεν είναι αποφασιστικό – Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442