Αλλαγές στους πίνακες διαιτητών προτείνει ο Σπανός
Τα παράπονα του Γιώργου Σπανού για τα σφυρίγματα του Δημητρόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολλά. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μετά τον αγώνα εξέφρασε τη διαμαρτυρία του και δεν έμεινε μόνο εκεί.
Τα παράπονα του Γιώργου Σπανού για τα σφυρίγματα του Δημητρόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολλά. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μετά τον αγώνα εξέφρασε τη διαμαρτυρία του και δεν έμεινε μόνο εκεί.
Με δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook ζητάει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές στους πίνακες διαιτησίας.
«Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,
Γνωρίζω το ήθος σας. Έχετε την ιστορική ευθύνη να καθαρίσετε τους πίνακες από ανίκανους «χιλιοτραγουδισμένους» διαιτητές τύπου Δημητρόπουλου, Γεωργαράκου που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της αναξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελειώστε τους! Προκαλούν το κοινό αίσθημα. Τολμήστε! Η κοινή γνώμη θα είναι μαζί σας», αναφέρει στη δήλωσή του ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι




