Ρωσία: Αν ζητούσε και το Ιράκ επιδρομές, θα το εξετάζαμε
Την ώρα που οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία έχουν βαθύνει τη σύγκρουση με τη Δύση, η πρόεδρος της ρωσικής Βουλής αναφέρει πως η Μόσχα «θα εξέταζε» αίτημα της Βαγδάτης για ρωσικές επιχειρήσεις και ιρακινό έδαφος. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει τέτοιο αίτημα, σημείωσε η πρόεδρος της Δούμας.
Την ώρα που οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία έχουν βαθύνει τη σύγκρουση με τη Δύση, η πρόεδρος της ρωσικής Βουλής αναφέρει πως η Μόσχα «θα εξέταζε» αίτημα της Βαγδάτης για ρωσικές επιχειρήσεις και ιρακινό έδαφος. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει τέτοιο αίτημα, σημείωσε η πρόεδρος της Δούμας.
Οι ρωσικές επιδρομές στη Συρία είχαν ξεκινήσει την περασμένη εβδομάδα μετά από αίτημα του Άσαντ. Στόχος των επιχειρήσεων, όπως έχει επανειλημμένα αναφέρει το Κρεμλίνο, είναι η υποστήριξη του σύρου προέδρου «απέναντι σε τρομοκρατικές και ριζοσπαστικές ομάδες».
Χωρίς τη συμφωνία της Δαμασκού, στη Συρία πραγματοποιούν εδώ και μήνες επιδρομές επίσης αεροπορίες συνασπισμού χωρών υπό τις ΗΠΑ με στόχο την ISIS. Ο συνασπισμός είχε ξεκινήσει τις επιχειρήσεις αρχικά στην ιρακινή επικρατεία, όπου εκεί το είχε ζητήσει η Βαγδάτη.
«Αν λάβουμε τέτοιο αίτημα από τη Βαγδάτη, θα το εξετάσουμε» είπε την Τρίτη, σύμφωνα με το RIA η πρόεδρος της ρωσικής Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο.
«Δεν έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής τέτοιο αίτημα» ξεκαθάρισε ωστόσο η Ματβιένκο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας