Δέλλας: «Εγώ φταίω, αλλά δεν παλέψαμε»
Tην ευθύνη της ήττας και κυρίως της εμφάνισης της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήρε ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας μία ημέρα μετά στους παίκτες του. Παράλληλα βέβαια εξέφρασε τα παραπονά του για τη μη μαχητικότητα των «κιτρινόμαυρων».
Tην ευθύνη της ήττας και κυρίως της εμφάνισης της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήρε ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας μία ημέρα μετά στους παίκτες του. Παράλληλα βέβαια εξέφρασε τα παραπονά του για τη μη μαχητικότητα των «κιτρινόμαυρων».
«Θα πρέπει να ξέρετε πως δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα. Ούτε βέβαια είμαστε οι χειρότεροι, επειδή χάσαμε. Όμως θα πρέπει σ’ όλα τα ματς για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε, να τα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Να δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε. Και αυτό δεν έγινε χθες. Πάντα για μια ήττα την ευθύνη την έχει πρώτα απ’ όλους ο προπονητής. Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που παίξαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε», ανέφερε ο «Κολοσσός».
Παράλληλα, τόνισε τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας στη Βέροια, προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος η ομάδα του. «Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στη Βέροια», τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]



