Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Ευρωμπάσκετ
Ολοκληρώθηκε και η φάση των «16» του φετινού Ευρωμπάσκετ, με τις Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Λετονία, Σερβία, Τσεχία, Ιταλία και Λιθουανία να παίρνουν το «εισιτήριο» για τους «8». Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη (15/9) και την Τετάρτη (16/9). Από τους νικητές θα προκύψουν οι δύο ημιτελικοί, με τις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης να παλεύουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (20/9), καθώς και για τα τρία μετάλλια.
Ολοκληρώθηκε και η φάση των «16» του φετινού Ευρωμπάσκετ, με τις Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Λετονία, Σερβία, Τσεχία, Ιταλία και Λιθουανία να παίρνουν το «εισιτήριο» για τους «8». Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη (15/9) και την Τετάρτη (16/9).
Από τους νικητές θα προκύψουν οι δύο ημιτελικοί, με τις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης να παλεύουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (20/9), καθώς και για τα τρία μετάλλια.
το πρόγραμμα των προημιτελικών:
Τρίτη (15/9)
19:30 (1) Ισπανία – Ελλάδα (OTE Sport 4, ANT1)
22:00 (2) Γαλλία – Λιθουανία (OTE Sport 4)
Τετάρτη (16/9)
19:30 (3) Σερβία – Τσεχία (OTE Sport 4)
22:00 (4) Ιταλία – Λιθουανία (OTE Sport 4)
Το πρόγραμμα των ημιτελικών:
Πέμπτη (17/9)
22:00 Νικητής 1 – Νικητής 2
Παρασκευή (18/9)
22:00 Νικητής 3 – Νικητής 4
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν

