Moody’s: Στο Caa2 για τα καλυμμένα ομόλογα ελληνικών τραπεζών
Ο οίκος Moody's επιβεβαίωσε σήμερα την αξιολόγηση Caa2 για τα καλυμμένα ομόλογα ελληνικών τραπεζών. Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε τις αξιολογήσεις Caa2 πέντε προγραμμάτων καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια ομολόγων των ελληνικών τραπεζών Εθνικής, Alpha Bank και Eurobank.
Ο οίκος Moody’s επιβεβαίωσε σήμερα την αξιολόγηση Caa2 για τα καλυμμένα ομόλογα ελληνικών τραπεζών. Συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε τις αξιολογήσεις Caa2 πέντε προγραμμάτων καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια ομολόγων των ελληνικών τραπεζών Εθνικής, Alpha Bank και Eurobank.
Με την επιβεβαίωση ολοκληρώνεται η διαδικασία αξιολόγησης, που άρχισε ο Moody’s στις 3 Ιουλίου 2015, όταν υποβάθμισε τα ομόλογα αυτά στη βαθμίδα Caa2 και συνέχισε την επανεξέταση για το ενδεχόμενο περαιτέρω υποβάθμισής τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442