Παίκτης της Έβερτον τραυμάτισε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε
Σοβαρά προβλήματα με τον νόμο απέκτησα ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Ντάρον Γκίμπσον, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ είχε τραυματίσει και εγκαταλείψει ποδηλάτη! Συγκεκριμένα, ο 27άχρονος Ιρλανδός διεθνής, έπειτα από νυχτερινή του έξοδο, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οδήγησε μεθυσμένος και χτύπησε έναν ποδηλάτη και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε χωρίς καν να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να τον διακομίσει σε νοσοκομείο.
Σοβαρά προβλήματα με τον νόμο απέκτησα ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Ντάρον Γκίμπσον, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ είχε τραυματίσει και εγκαταλείψει ποδηλάτη!
Συγκεκριμένα, ο 27άχρονος Ιρλανδός διεθνής, έπειτα από νυχτερινή του έξοδο, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, οδήγησε μεθυσμένος και χτύπησε έναν ποδηλάτη και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε χωρίς καν να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να τον διακομίσει σε νοσοκομείο.
Για κακή του τύχη, όμως, ήταν τόσο μεθυσμένος που στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και που έπεσε πάνω σε βενζινάδικο.
Ο Γκίμπσον που κάποτε θεωρούνταν σπουδαίο ταλέντο στην Premier League., συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες με τη δικάσιμο να έχει οριστεί για τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Όπως και να’χει η καριέρα του άσου της Έβερτον δείχνει να έχει πάρει για τα καλά την… κάτω βόλτα και ουδείς γνωρίζει εάν τα «ζαχαρωτά» θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια αι γάλα
- Πάτρα: 89χρονη σκότωσε κουτάβια και όταν ένας 25χρονος της πέταξε πέτρες εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο
- Η «Πολυκατοικία» ως memento mori – Το ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή στον Δαναό
- Φορολογία: Αναδιάταξη με νέο μείγμα μέτρων – Κερδισμένοι και χαμένοι
- Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα



