Φιλική αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ θα δώσει ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός και Παρτιζάν θα αγωνιστούν μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο ΟΑΚΑ, στις 23 Σεπτεμβρίου, σε φιλική αναμέτρηση, σύμφωνα με τη "Sportski Zurnal".
Παναθηναϊκός και Παρτιζάν θα αγωνιστούν μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο ΟΑΚΑ, στις 23 Σεπτεμβρίου, σε φιλική αναμέτρηση, σύμφωνα με τη “Sportski Zurnal”.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Σερβίας και νέος τεχνικός των «πρασίνων» θα βρει αντίπαλό του την ομάδα του Βελιγραδίου, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1984 έως και το 1992 στα πρώτα βήματά του ως αθλητής.
Το Ευρωμπάσκετ ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως ο Τζόρτζεβιτς θα έχει επιστρέψει ακόμη κι αν η Σερβία φτάσει μέχρι τον τελικό. Προσκεκλημένος στο ΟΑΚΑ θα είναι και ο επί σειρά ετών παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Μποντιρόγκα ανάμεσα σε άλλες προσωπικότητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Ένα είδος έκστασης: Γιατί η metal φοράει μάσκες;
- Ελεύθερος χρόνος: Γιατί νιώθουμε ενοχές αν δεν κάνουμε τίποτα;
- Πέτερ Μαγιάρ: Αντιμέτωπος με το «βαθύ κράτος» του Όρμπαν
- «Θεϊκό» ρόστερ για το Βατικανό στη Μπιενάλε Βενετίας 2026


