Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη
Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση.
Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κ. Σταμάτη προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της με μαχαίρι, ενώ μεταφερόταν από το δωμάτιό της σε άλλο χώρο του νοσοκομείου.
Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου προέβη στην πράξη αυτή επειδή το νοσοκομείο αρνείται να της δώσει άδεια λίγων ωρών, για να επισκεφθεί το παιδί της στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε με γαστρεντερίτιδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστημονική παρέμβαση στο Δήμο Παγγαίου για την πρόληψη φυσικών κινδύνων
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε λύκειο και ανοίγει πυρ
- «Αγροδιατροφική καταστροφή» – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα λόγω Ορμούζ θα διαρκέσουν χρόνια, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος για τη δολοφονία του 64χρονου στην Ευκαρπία – Αρνείται τις κατηγορίες
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442