Με Πάρντο και Φινμπόγκασον απέναντι στη Σίβασπορ
Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το φιλικό με την Σίβασπορ που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Άρνεμ, τέθηκε τελικά ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο οπίσθιο μηριαίο μετά το φιλικό με την Φέγενορντ και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τους Τούρκους (20:00).
Στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το φιλικό με την Σίβασπορ που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Άρνεμ, τέθηκε τελικά ο Φελίπε Πάρντο.
Ο Κολομβιανός εξτρέμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο οπίσθιο μηριαίο μετά το φιλικό με την Φέγενορντ και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τους Τούρκους (20:00).
Εκτός του Πάρντο, στην αποστολή για το ματς με την Σίβασπορ θα βρίσκεται και ο Φινμπόγκασον, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον γυμνάζεται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα


