Ξεκινάει η προετοιμασία του Ατρομήτου, κόπηκαν τέσσερις
Την Τρίτη θα αρχίσει και επίσημα η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση που θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους. Επιπλέον, η ομάδα της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε πως οι Φάμπιο, Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος και Καντούτσης δεν υπολογίζονται από τον νέο προπονητή της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, και έτσι θα πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Την Τρίτη θα αρχίσει και επίσημα η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση που θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους.
Επιπλέον, η ομάδα της Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε πως οι Φάμπιο, Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος και Καντούτσης δεν υπολογίζονται από τον νέο προπονητή της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, και έτσι θα πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Tην Τετάρτη στις 7μ.μ. θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου με ανοικτές θύρες για τους φιλάθλους μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.
Οι παίκτες που θα δηλώσουν «παρών» στην πρεμιέρα θα είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Έμποου, Θεολόγου, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γοδόι, Γκαρσία, Ουσέρο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Καλλέργης, Εσσόνο, Εγκουέμ.
Οι τρεις τελευταίοι θα παρακολουθήσουν το α΄ κι ενδεχομένως το β΄ στάδιο προετοιμασίας και θα παραχωρηθούν δανεικοί. Θα απουσιάσουν οι Θεοδωράκης, Παπασπύρος, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Νέων για επίσημες υποχρεώσεις. Έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται και ως εκ τούτου βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ομάδας οι Φάμπιο, Γεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόσοι έχουν σκοτωθεί στη Μέση Ανατολή από την έναρξη του πολέμου Ιράν – ΗΠΑ – Ισραήλ
- Η Μπίλι Άιλις διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Ο γυάλινος κώδων» της Σύλβια Πλαθ
- Ζήσης: «Ο στόχος του Άρη Betsson είναι είτε η Euroleague, είτε το NBA Europe» (vid)
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
- Ο Βάρρας, ο Βορίδης και οι ευνοϊκοί έλεγχοι για τις παρατυπίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Οδοντωτός: Αναστέλλεται η λειτουργία του – Τι ισχύει για όσους έχουν εκδώσει εισιτήρια


