Ο Βάργκας στην Ελλάδα για διακοπές και… υπογραφές με την ΑΕΚ
Συμβόλαιο στην ΑΕΚ με... διακοπές στην Ελλάδα σχεδιάζει ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη Βενεζουέλα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας του στο Κόπα Αμέρικα.
Συμβόλαιο στην ΑΕΚ με… διακοπές στην Ελλάδα σχεδιάζει ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη Βενεζουέλα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας του στο Κόπα Αμέρικα.
Το πρωτο πλάνο αφορούσε ταξίδι-αστραπή του 28χρονου μέσου στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει και στη συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του για να οργανώσει τη μετακόμισή του στην Αθήνα.
Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει άμεσα. Ωστόσο, ο Βάργκας βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, έτσι η άφιξή του ίσως μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του, να βρει σπίτι και να μείνει μόνιμα, αφού πρώτα θα έχει επισκεφτεί κάποιον δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απ΄την Ουκρανία στο Ιράν: Η Ευρώπη πηδάει από τη μία ενεργειακή κρίση στην άλλη
- Tι έκανες στην πετρελαϊκή κρίση μπαμπά; Τι μας διδάσκουν τα «δίδυμα» ενεργειακά σοκ των 70s
- Λεϊσμανίωση: Η «σιωπηλή» απειλή για την υγεία του σκύλου
- Ο Καραλής συνεχίζει να γράφει ιστορία: Έγινε ο πρώτος με τρία μετάλλια στα Παγκόσμια κλειστού
- Βέλγιο: Τελετές μνήμης για τα 10 χρόνια από τις επιθέσεις τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες
- Φλόριντα: ΗΠΑ–Ουκρανία σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων για ειρηνευτική συμφωνία



