Αναβλήθηκε το ραντεβού με Σλούκα, τέλος και ο Ντάρντεν
Το ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Σλούκα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που επρόκειτο να γίνει σήμερα Τρίτη, δεν πραγματοποιήθηκε. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τρεμέλ Ντάρντεν, κάτι που σημαίνει πως ψάχνουν για δίδυμο κάτω από τη ρακέτα, αφού ήδη παρελθόν αποτελεί ο Μπράιαντ Ντάνστον. Αμφίβολη και η παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ.
Το ραντεβού ανάμεσα στον Κώστα Σλούκα και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που επρόκετιο να γίνει σήμερα Τρίτη, δεν πραγματοποιήθηκε.
Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη δεν βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Ελληνας διεθνής είναι στη Θεσσαλονίκη για διακοπές.
Η υπόθεση πάντως περιπλέκεται καθώς εκτός από την μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού ο Σλούκας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τρεμέλ Ντάρντεν, κάτι που σημαίνει πως ψάχνουν για δίδυμο κάτω από τη ρακέτα, αφού ήδη παρελθόν αποτελεί ο Μπράιαντ Ντάνστον. Αμφίβολη και η παραμονή του Μπρεντ Πέτγουεϊ.
Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο να ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο του Όλιβερ Λαφαγιέτ (όπως με τον Τρεμέλ Ντάρντεν) για μία βδομάδα ακόμη, αλλά είναι λίγες οι πιθανότητες να το κάνουν πράξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών – Επίσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία
- Σπέτσες: Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου που έριξε λύματα σε δάσος
- Ολυμπιακός: Με Στρεφέτσα η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- Γιατί στις πλούσιες χώρες πολλοί νιώθουν φτωχότεροι, δίχως να είναι;
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική
- Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 3-1: Η «Μαύρη Θύελλα» νίκησε και παρέμεινε στην κορυφή
