
Άλλη μία διάκριση στα Digital Media Awards για τη Novartis Hellas
Για δεύτερη χρονιά η Novartis Hellas κατάφερε να διακριθεί στα Digital Media Awards 2015 που σκοπό έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.
Για δεύτερη χρονιά η Novartis Hellas κατάφερε να διακριθεί στα Digital Media Awards 2015 που σκοπό έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.
Φέτος, η Novartis Hellas απέσπασε Bronze Βραβείο στην κατηγορία Best Public Service / CSR Award για την καμπάνια ενημέρωσης «Οπαδοί Ζωής».
Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη δωρεά οργάνων και η εκστρατεία αξιοποίησε τη χρονική συγκυρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τονίζοντας την ανάγκη των ασθενών που χρειάζονται άμεσα μεταμόσχευση οργάνων για να κρατηθούν στη ζωή. Με πρεσβευτή της προσπάθειας αυτής την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και τη στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και των φορέων ασθενών, η καμπάνια κατάφερε κυρίως μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο Facebook, να ενημερώσει και να διαδώσει τη θετική στάση προς τη δωρεά οργάνων.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Ηellas, Riccardo Canevari, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, καθώς βλέπουμε τις προσπάθειές μας να αναγνωρίζονται. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει ότι η Novartis Hellas επιστρατεύοντας τις νέες τεχνολογίες και τα ανερχόμενα κανάλια επικοινωνίας, συνεχίζει να προσφέρει υποστήριξή στους ασθενείς οι οποίοι παραμένουν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας».
health.in.gr
- Αναχωρεί για το ματς με τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Κέντρικ Ναν
- Χανιά: Στο εδώλιο ο οδηγός της Πόρσε που οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη
- Κρίσιμη ευρωπαϊκή ρεβάνς: Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Καρλοβάρσκο στο «Μ. Μερκούρη»
- Όσο οι Ευρωπαίοι μιλάνε στο Νταβός, ο Τραμπ αποσύρει στρατεύματα από το ΝΑΤΟ
- Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια τρένων στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Ρίο λόγω πτώσης δέντρου
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442