Ο Λάουντρουπ δεν θέλει ελληνικό πρωτάθλημα
Η προσπάθεια του Φρανκ Αρνεσεν να φέρει τον Μίκαελ Λάουντρουπ στην Τούμπα φαίνεται ότι θα πέσει στο κενό, αφού ο Δανός προπονητής δεν επιθυμεί σύμφωνα με τους συμπατριώτες του να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η προσπάθεια του Φρανκ Αρνεσεν να φέρει τον Μίκαελ Λάουντρουπ στην Τούμπα φαίνεται ότι θα πέσει στο κενό, αφού ο Δανός προπονητής δεν επιθυμεί σύμφωνα με τους συμπατριώτες του να δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρει συγκεκριμένα ο Λάουντρουπ σε e-mail που επικαλείται η δανέζικη εφημερίδα Ekstra Bladet.
«Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τώρα. Έχω ήδη ανακοινώσει εδώ κι ένα χρόνο πως δεν θα είμαι προπονητής για πολύ καιρό ακόμη, γιατί έζησα σε αυτό το χώρο για πολλά χρόνια και θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα. Είχα πει όταν υπέγραψα στη Λεχβίγια ότι θα ήταν μάλλον η τελευταία μου ομάδα. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω μετά από το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Δανός τεχνικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιο είναι το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα του κόσμου
- ΑΕΚ: Η αρχική 11άδα του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Ο Ματ Ντέιμον υποστηρίζει ότι το «cancel σε ακολουθεί μέχρι τον τάφο»
- Μπάγερ Λεβερκούζεν: Οριστικά χωρίς Φλέκεν και Τέλα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν προειδοποιεί ότι μια επίθεση κατά του ανώτατου ηγέτη Χαμενεΐ θα ήταν κήρυξη πολέμου


