Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ
Οργιάζουν οι φήμες ότι χωρίζει ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η σχέση του ζεύγους, το οποίο είναι δέκα χρόνια παντρεμένο και έχει τρία παιδιά, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Οργιάζουν οι φήμες ότι χωρίζει ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ.
Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η σχέση του ζεύγους, το οποίο είναι δέκα χρόνια παντρεμένο και έχει τρία παιδιά, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Σύμφωνα μάλιστα με το Enquirer το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από δέκα χρόνια, ζει ήδη χωριστά και σχεδιάζει να βγάλει διαζύγιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας
- Μέση Ανατολή: Το ελληνικό «ράλι» αυξήσεων στο ράφι και πού θα κάτσει η «μπίλια»
- Ρωσία: Η Ουκρανία έπληξε τη Μόσχα με πάνω από 100 drones – Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου στα νότια της χώρας
- Ελισάβετ, Νταϊάνα, Κέιτ, Λετίθια και τα διαμαντένια πέπλα: Ποια φόρεσε το πιο ακριβό βασιλικό νυφικό όλων;




