Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ
Οργιάζουν οι φήμες ότι χωρίζει ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η σχέση του ζεύγους, το οποίο είναι δέκα χρόνια παντρεμένο και έχει τρία παιδιά, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Οργιάζουν οι φήμες ότι χωρίζει ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ.
Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η σχέση του ζεύγους, το οποίο είναι δέκα χρόνια παντρεμένο και έχει τρία παιδιά, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Σύμφωνα μάλιστα με το Enquirer το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από δέκα χρόνια, ζει ήδη χωριστά και σχεδιάζει να βγάλει διαζύγιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα
- Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα μετάσχει «σε καμιά περίπτωση» στη διακυβέρνηση της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου
- Άρσεναλ – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό του Carabao Cup οι Κανονιέρηδες (vid)
- Αταμάν στους δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια: «Συνεχίστε να γράφετε…»


