Νεαρή Ρωσίδα τράβηξε σκανδάλη αντί για selfie
Μία νεαρή Ρωσίδα, που ήθελε να ποζάρει για μια selfie κρατώντας στο άλλο της χέρι ένα πιστόλι, αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία της Μόσχας.
Μία νεαρή Ρωσίδα, που ήθελε να ποζάρει για μια selfie κρατώντας στο άλλο της χέρι ένα πιστόλι, αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία της Μόσχας.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, η κοπέλα, ηλικίας 21 ετών, βρήκε το πιστόλι των 9 χιλιοστών στο γραφείο όπου δούλευε και αποφάσισε να φωτογραφηθεί με αυτό.
Κρατώντας όμως το πιστόλι στο ένα χέρι και το κινητό της στο άλλο, κατά λάθος τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο.
Η νεαρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας όπου νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αναφέρει το πρακτορείο Ria Novosti.
Το όπλο ανήκε σε έναν φύλακα ασφαλείας ο οποίος το άφησε στο χώρο εργασίας του πριν από δύο εβδομάδες, όταν έφυγε για διακοπές.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν πώς το πιστόλι έφτασε στα χέρια της νεαρής υπαλλήλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Άγιοι Ανάργυροι: Άρπαξε οστά από τάφο και ζήτησε 1.000 ευρώ για να τα επιστρέψει
- Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο
- «Δεν πήγα στην κηδεία του μπαμπά μου»: Η Βίκυ Κουλιανού αποχαιρέτησε τον πατέρα της ακούγοντας Μητροπάνο
- Γεραπετρίτης: Πρότυπο η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Τι είπε για Γάζα και Ιράν







